Božićni kruh

Božićni kruh

Božićni kruh
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.12.2017.
  • Broj pregleda: 5.020
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Neka vaš dom ispuni miris pečenog božićnog kruha!
Vrijeme pripreme: 1:15h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, naribanu mrkvu, smeđi šećer, sušene brusnice i 1 čajnu žličicu cimeta.

Dodajte 2 umućena jaja, mlijeko i biljno ulje. Sve dobro izmiješajte. Stavite u pripremljen lim za pečenje i pospite sjemenkama bundeve.

Pecite 1 sat.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti