Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Mousse od tamne čokolade i kave

Mousse od tamne čokolade i kave

Mousse od tamne čokolade i kave
  • Objavljeno: Petak, 23.03.2018.
  • Broj pregleda: 456
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ovo je idealan desert za ljubitelje čokolade i kave. Njegova pjenasta tekstura i gorkasti okus, kombinacija su koja obara!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. U lonac ili metalnu posudu stavite čokoladu i kavu i pustite da se čokolada topi na pari.
  2. Za to vrijeme umutite čvrsti snijeg od bjelanjaka i šećera.
  3. Izmiksajte šlag.
  4. Otopljenu čokoladu pustite da se malo ohladi.
  5. Postupno ju i lagano, silikonskom špatulom, umiješajte u snijeg od bjelanjaka.
  6. Na kraju, kružnim pokretima, lagano umiješajte šlag i ulijte u zdjele za posluživanje.
  7. Mousse ostavite preko noći u hladnjaku.

Dobar tek!

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti