Mousse od tamne čokolade i kave

Mousse od tamne čokolade i kave

Mousse od tamne čokolade i kave
  • Objavljeno: Petak, 23.03.2018.
  • Broj pregleda: 639
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ovo je idealan desert za ljubitelje čokolade i kave. Njegova pjenasta tekstura i gorkasti okus, kombinacija su koja obara!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. U lonac ili metalnu posudu stavite čokoladu i kavu i pustite da se čokolada topi na pari.
  2. Za to vrijeme umutite čvrsti snijeg od bjelanjaka i šećera.
  3. Izmiksajte šlag.
  4. Otopljenu čokoladu pustite da se malo ohladi.
  5. Postupno ju i lagano, silikonskom špatulom, umiješajte u snijeg od bjelanjaka.
  6. Na kraju, kružnim pokretima, lagano umiješajte šlag i ulijte u zdjele za posluživanje.
  7. Mousse ostavite preko noći u hladnjaku.

Dobar tek!

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti