Marinirana piletina (Dijeta za bokove i bedra)

Marinirana piletina (Dijeta za bokove i bedra)

Marinirana piletina (Dijeta za bokove i bedra)
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 6.498
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna piletina s rižom i salatom po izboru.
Vrijeme pripreme: 1:45h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 175g pilećih prsa bez kože
  • 2 žličice slatkog chilli umaka
  • 1 žličica meda
  • 1/2 sitno nasjeckanog crvenog luka
  • malo svježeg đumbira
  • sok od 1/2 limete
  • 55 g basmati riže

Priprema

Med, chilli umak, crveni luk, svježi đumbir i sok limete pomiješajte i u marinirajte piletinu 1 sat. Pecite piletinu u zagrijanu pećnicu na 200°C 25 do 30 minuta. Poslužite uz kuhanu basmati rižu i salatu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti