Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)

Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)

Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagani i hranjivi obrok.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 75g nemsnog svinjskog odreska
  • 1/2 crvenog luka
  • 25g gljiva
  • 50g svježih klica graha
  • 2 žlice soka od ananasa
  • 1 žličica jabučnog octa
  • 2 žličice nasjeckane rajčice
  • 55 g riže

Priprema

Izrežite svinjski odrezak u trake i pržite bez ulja u woku 2 do 3 minute. Dodajte nasjeckani luk i gljive, kuhajte 1 minutu. Dodajte klice i nekoliko malih komadića ananasa. U zdjeli pomiješajte sok od ananasa, ocat i rajčicu. Dodajte u wok, dobro promiješajte i prokuhajte. Poslužite odmah uz kuhanu basmati rižu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti