Domaći umak Béarnaise

Ovaj klasični francuski umak, najbolje je poslužiti uz odrezak.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žumanjaka
- prstohvat kajenske papričice
- 1 žličica estragon octa
- 125g maslaca
Priprema
Stavite žumanjke blender uz dodatak soli, papra i prstohvat kajenske papričice. Na kraju dodajte ocat. Maslac otopite u tavi i dok je vruć, polagano ga ulijevajte u blender za vrijeme miksanja. Poslužite uz odrezak.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPapreni umak25 min12345
-
Jela od mesaUmak od naranče30 min12345
-
Jela od mesaSvinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera45 min12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaSloženac od njoka, sira i špinata50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345