Hrskavo pečena piletina s kurkumom

Hrskavo pečena piletina s kurkumom

Hrskavo pečena piletina s kurkumom
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.04.2018.
  • Broj pregleda: 2.272
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pripremite hrskavu piletinu s maslinovim uljem i kurkumom, a kao prilog poslužite povrće na lešo ili kuhanu rižu.
Izvor slike: Unsplash
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 pilećih krilaca
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žličica kurkume
  • 1/3 žličice dimljene crvene paprike
  • 1 žličica soli

 

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Pomiješajte ulje, sol, kurkumu, mljevenu dimljenu papriku.
  3. Obložite pileća krilca mješavinom ulja i začina.
  4. Ostavite 15 minuta da marinada odstoji.
  5. Pecite pileća krilca 30 minuta, dok ne poprime zlatno-brončanu boju.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti