Krem juha od piletine
Ukusna i kremasta pileća juha.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice kokosovog ulja
- 2 sitno nasjeckana luka
- 1 poriluk (samo bijeli dio)
- 250 g nasjeckanih pilećih prsa
- 300 ml pilećeg temeljca
- 1/2 žlice svježeg peršina
- 1/2 žlice svježe majčine dušice
- 100 ml kokosovog mlijeka
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte kokosovo ulje preko srednje topline. Dodajte luk i kuhajte par minuta, dok malo ne omekša.
Dodajte poriluk i miješajući kuhajte još 3 minute. Dodajte sjeckanu piletinu, pileći temeljac i bilje. Kada prokuha, smanjite vatru i kuhajte 15 minuta ili dok piletina ne omekša.
Uklonite s topline i štapnim mikserom dobro usitnite sadržaj. Kada dobijete glatku smjesu, začinite solju i paprom. Kuhajte na laganoj vatri oko 5 minuta. Umiješajte kokosovo mlijeko i kuhajte još 2 minute. Ukrasite s majčinom dušicom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPikantna pileća juha2 h12345
-
Jela od mesaPileći temeljac2 h12345
-
Jela od mesaJuha od piletine i mrkve35 min12345
-
Jela od mesaDomaća pileća juha s rižom3 h12345
-
Jela od mesaMediteranska pileća juha1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti