Mađarski gulaš

Mađarski gulaš

Mađarski gulaš
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna govedina u ukusnom umaku.
Vrijeme pripreme: 2:45h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 800g govedine nasjeckane na kockice
  • 800g nasjeckane rajčice
  • 300g šampinjona
  • 3 velike nasjeckane crvene paprike
  • 3 žlice slatke paprike
  • 2 žlice koncentrata rajčice
  • 2 tanko narezana luka
  • 6 nasjeckanih češnjeva češnjaka
  • 2 šalice goveđe juhe
  • 1 šalica crnog vina
  • 3 žlice maslaca
  • tjestenina
  • sol
  • papar

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Na maslacu popržite govedinu. Kada dobije smeđu boju, stavite ju na stranu. Na istoj tavi popržite luk. Dodajte češnjak, šampinjone i papriku. Uz miješanje pržite 1 minutu. Dodajte sjeckanu rajčicu i kuhajte dok rajčica ne omekša. Dodajte goveđu juhu, vino i koncentrat rajčice. Kada prokuha, dodajte sol i papar. Ulijte smjesu u posudu s govedinom, poklopite i stavite u pećnicu. Pecite u zagrijanoj pećnici 160°C 2 sata. Poslužite s tjesteninom i pospite slatkom paprikom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti