Fjorentinska piletina

- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 4 pileća fileta
- 2 šalice svježeg špinata
- 2 žlice pesto umaka
- 200ml sojinog vrhnja za kuhanje
- 400g tjestenine
- 2 žlica ribanca
Priprema
Dinstajte češnjak u tavi 1 minutu, zatim dodajte piletinu i pecite ju 7 do 8 minuta. Kada je piletina gotova, dodajte špinat i pirjajte sve zajedno 3 do 4 minute.
U međuvremenu, pripremite umak od sojinog vrhnja za kuhanje, ribanca i pesta. Sve sastojke pomiješajte i čim zavrije ugasite i ostavite da se ohladi.
Skuhajte tjesteninu prema uputama, ocijedite, dodajte piletinu i pripremljeni umak. Dobro promiješajte i poslužite.
Isprobajte još recepata za ukusna jela od mesa!

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaSloženac od tjestenine, piletine i šparoga45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s tjesteninom i povrćem20 min12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
-
Jela od mesaMarinirana piletina s povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od tikvica i kukuruza1 h12345
-
JuheGusta juha od povrća30 min12345
-
Jela od mesaPita od poriluka s mljevenim mesom1:30h12345
-
Jela za dijabetičareMarinirani losos na tavi30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet sa šampinjonima (Sonoma dijeta)5 min12345