Pačja juha s repom i lukom

Pačja juha za četiri osobe.
Vrijeme pripreme: 1:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 25 g maslaca
- 1 patka, narezana na komade
- 1 velika žlica glatkog brašna
- 2 crvena luka, narezana na četvrtine
- 8 repa, narezanih na četvrtine
- sol
- crni papar
Priprema
Rastopite maslac u velikoj tavi i popržite patku dok ne dobije blago smeđu boju.
Dodajte brašno, miješajući cijelo vrijeme.
Dodajte 1.2 litre vode, dovedite do vrenja i držite tako na 3 minute.
Prenesite sadržaj tave u lonac. Dodajte luk i repu te začinite sa solju i paprom.
Poklopite i kuhajte na laganoj vatri kroz 45-50 minuta, sve dok patka ne bude mekana.
Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaJuha od puretine i bundeve1:30h12345
-
Jela od mesaJuha od patke i nara2 h12345
-
Jela od mesaLjuti gulaš od jaretine1:40h12345
-
Jela od mesaToskanski bujon od teletine5:30h12345
-
Jela od mesaGulaš od teletine i špinata55 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena