Pačja juha s repom i lukom
 
    Pačja juha za četiri osobe.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 1:30h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 25 g maslaca
- 1 patka, narezana na komade
- 1 velika žlica glatkog brašna
- 2 crvena luka, narezana na četvrtine
- 8 repa, narezanih na četvrtine
- sol
- crni papar
Priprema
Rastopite maslac u velikoj tavi i popržite patku dok ne dobije blago smeđu boju.
Dodajte brašno, miješajući cijelo vrijeme.
Dodajte 1.2 litre vode, dovedite do vrenja i držite tako na 3 minute.
Prenesite sadržaj tave u lonac. Dodajte luk i repu te začinite sa solju i paprom.
Poklopite i kuhajte na laganoj vatri kroz 45-50 minuta, sve dok patka ne bude mekana.
Poslužite vruće.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od mesaJuha od puretine i bundeve1:30h12345
- 
                Jela od mesaJuha od patke i nara2 h12345
- 
                Jela od mesaLjuti gulaš od jaretine1:40h12345
- 
                Jela od mesaToskanski bujon od teletine5:30h12345
- 
                Jela od mesaGulaš od teletine i špinata55 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    