Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira

Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira

Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira
  • Objavljeno: Petak, 13.05.2016.
  • Broj pregleda: 3.010
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Đumbir i češnjak imaju moćno antioksidacijsko svojstvo.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1 žličica mljevenog češnjaka
  • 1/2 žličice đumbira
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 4 žlice meda
  • 2 žlice soja umaka

Priprema

Pomiješajte sve sastojke za marinadu. Piletinu stavite u duboki tanjur, prelijte marinadom i pustite da stoji 30 minuta.

Zagrijte tavu i pecite piletinu 5 do 7 minuta sa svake strane.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti