Pureće pljeskavice punjene mozzarellom

Pureće pljeskavice punjene mozzarellom

Pureće pljeskavice punjene mozzarellom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.06.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Hrskave izvana, a mekane i slasne iznutra.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g mljevenog purećeg mesa
  • 1/4 šalice nasjeckanog luka
  • 2 žličice češnjaka u prahu
  • 2 žlice pasirane rajčice
  • naribana korica od 1 limuna
  • 1/2 žličice origana
  • 1/2 žličice papra
  • 1/4 žličice soli
  • 1/2 šalice naribane mozzarelle
  • 2 žlice nasjeckanog bosiljka
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Pomiješajte sve sastojke, osim mozzarelle, bosiljka i ulja, i dobro promiješajte. Pomiješajte mozzarellu i bosiljak i dobro promiješajte. Rukama oblikujte pljeskavice i u sredinu stavite malo mozzarelle.

Zagrijte ulje u tavi. Pecite pljeskavice oko 5 minuta sa svake strane, dok ne poprime zlatno smeđu boju.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti