Tortilje od piletine i avokada

Mogu se jesti hladne i tople.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g kuhane i nasjeckane piletine
- 2 nasjeckana avokada
- 1/2 šalice kiselog vrhnja
- 1 žličica peršina
- 1 žličica češnjaka u prahu
- sok od 1/2 limuna
- 4 tortilje
- 1 žličica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
Priprema
Pomiješajte kiselo vrhnje i češnjak. Ostavite sa strane. U drugoj zdjeli pomiješajte avokado, sok od limuna i peršin. Ostavite da stoji sa strane.
Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 3 do 4 minute. Uklonite s vatre. Zagrijte tortilje u tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Napunite tortilje piletinom. Dodajte kiselo vrhnje i avokado. Zarolajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaTortilje od tikvica i piletine1 h12345
-
Jela od mesaFajitas s piletinom i avokadom20 min12345
-
Jela od mesaPuretina u salati5 min12345
-
Jela od mesaPileće tortilje s umakom od ananasa20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345