Ukusan poriluk sa šunkom i sirom

Ukusan poriluk sa šunkom i sirom

Ukusan poriluk sa šunkom i sirom
  • Objavljeno: Petak, 29.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagani niskokalorični obrok.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 stabljika poriluka (samo bijeli dio)
  • 8 kriški kuhane šunke
  • 100g naribanog cheddara 
  • 2 žlice senfa
  • 6 žlica grčkog jogurta

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Kuhajte poriluk u kipućoj i posoljenoj vodi oko 5 minuta ili dok ne omekša. Isperite poriluk hladnom vodom i ocijedite ga.

Zamotajte svaki poriluk u krišku šunke i slažite jedan do drugog u posudu za pečenje. Pomiješajte cheddar u zdjeli sa senfom i grčkim jogurtom. Začinite po želji i rasporedite na poriluk. Pecite oko 20 minuta. Poslužite odmah uz hrskavi kruh.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti