Bakalar s gljivama i zelenom paprikom

Izborom bakalara teško da ćete pogriješiti.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1,2 kg bakalara, narezanog na 4 komada
- 4 kom zelene paprike, očišćene i narezane na manje komade
- 250 g gljiva (po izboru), narezanih
- 4 velike žlice maslaca
- začinite po ukusu (sol, papar...)
Priprema
Stavite maslac u veliku tavu i neka se na laganoj vatri topi.
Kada se sve počne pjeniti dodajte bakalar, gljive i zelene paprike.
Neka se sve to lagano kuha otprilike 10-ak minuta.
Poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeKremasta riža sa dimljenim bakalarom i šafranom40 min12345
-
Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345