Sočni bakalar

Sočni bakalar

Sočni bakalar
  • Objavljeno: Utorak, 03.12.2019.
  • Broj pregleda: 430
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Fino začinjena mirisna riba za savršen blagdanski ručak.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta bakalara
  • 1 žličica soli
  • 1 žlica perišina
  • 1 žlica ružmarina
  • 1/2 žličice papra
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Filete operite i osušite papirnatim ručnikom.
  3. Pospite solju, paprom, peršinom i ružmarinom.
  4. Stavite u vatrostalnu posudu, prelijte uljem, poklopite i pecite oko 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti