Bakalar na malo drugačiji način

Bakalar na malo drugačiji način

Bakalar na malo drugačiji način
  • Objavljeno: Četvrtak, 23.12.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Čest izbor na jelovniku za Badnjak, bakalar možete pripremiti i u pećnici
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta bakalara
  • 1 žličica soli
  • 1 žlica perišina
  • 1 žlica ružmarina
  • 1/2 žličice papra
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema bakalara u pećnici:

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Filete operite i osušite papirnatim ručnikom.
  3. Pospite solju, paprom, peršinom i ružmarinom.
  4. Stavite u vatrostalnu posudu, prelijte uljem, poklopite i pecite oko 20 minuta.
  5. Poslužite uz prilog po želji.

Teško je zamisliti Badnju večer bez bakalara na stolu. Dok neki bakalar rade na bijelo, drugi vole varivo od bakalara, svježi ili samo suhi. Saznajte na koji način pripremiti bakalar?

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti