Bakalar na malo drugačiji način
Čest izbor na jelovniku za Badnjak, bakalar možete pripremiti i u pećnici
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta bakalara
- 1 žličica soli
- 1 žlica perišina
- 1 žlica ružmarina
- 1/2 žličice papra
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema bakalara u pećnici:
- Zagrijte pećnicu na 180°C.
- Filete operite i osušite papirnatim ručnikom.
- Pospite solju, paprom, peršinom i ružmarinom.
- Stavite u vatrostalnu posudu, prelijte uljem, poklopite i pecite oko 20 minuta.
- Poslužite uz prilog po želji.
Teško je zamisliti Badnju večer bez bakalara na stolu. Dok neki bakalar rade na bijelo, drugi vole varivo od bakalara, svježi ili samo suhi. Saznajte na koji način pripremiti bakalar?
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeBakalar u umaku s rotkvicama45 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti