Hrskavi oslić u sezamu
Probajte nešto drugačije.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 fileta oslića
- sol
- papar
- 2 žlice sezamovog ulja
- 2 žlice suncokretovog ulja
- 3/4 šalice sezamovih sjemenki
- 2 žlice svježe metvice
Priprema
Ribu posolite i popaprite i uvaljajte u sjemenke sezama. Zagrijte ulje u tavi. Ribu pecite 2 do 3 minute, okrenite na drugu stranu i pecite 1 do 2 minute. Stavite na tanjure, pospite metvicom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
DesertiPowered by dm: Kolač od limete i pistacije1:45h12345
-
Salate
-
Kruh i pecivaHrenovke u lisnatom tijestu20 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345