Losos s limunom i češnjakom
 
    Masnu ribu trebate jesti barem jednom tjedno.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 20 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta lososa
- sol
- papar
- sok od 1 limuna
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
Priprema
Pomiješajte sastojke za marinadu i dobro promiješajte. Njome premažite losos i pustite da stoji oko 10 minuta.
Zagrijte ulje u tavi i pecite losos oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
- 
                Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
- 
                Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
- 
                Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
- 
                Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    