Oslić zapečen s parmezanom

Oslić zapečen s parmezanom

Oslić zapečen s parmezanom
  • Objavljeno: Utorak, 06.01.2015.
  • Broj pregleda: 173
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Hrkav izvana, a sočan iznutra.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta oslića
  • 1 šalica parmezana
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Oslić posolite i popaprite. Namastite vatrostalnu posudu i u nju poslažite oslić. Pustite da se peče oko 20 minuta. Izvadite, pospite parmezanom i vratite u pećnicu. Pecite još 5 minuta. Izvadite, pustite da se hladi 5 minuta i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti