Pečena tilapija s limunovim sokom

Ukusna i sočna riba.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta tilapije
- 3 žlice brašna
- 1/4 žličice soli
- 1/8 žličice papra
- 1 žlica maslaca
- 3 žlice svježeg soka od limuna
Priprema
U zdjeli pomiješajte brašno, sol i papar. Utrljajte smjesu u ribu. Zagrijte maslac na tavi. Pecite ribu 1 do 2 minute sa svake strane. Prelijte limunovim sokom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribeTilapija u bijelom vinu30 min12345
-
Jela od ribeTilapija s komoračem45 min12345
-
Jela od ribeTilapija sa sezamom i senfom35 min12345
-
Jela od ribeTilapija s ljetnim povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena