Pečeni losos

Povrće i riba na vašem tanjuru.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 zelena paprika
- 1 crvena paprika
- 1 glavica luka
- 4 fileta lososa
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
Priprema
Povrće operite, očistite i nasjeckajte. Zagrijte 2 žlice maslinovog ulja i pržite povrće oko10 minuta, posolite po želji.
Zagrijte pećnicu na 175°C. Losos stavite na papir za pečenje, posolite i popaprite. Pecite 15 do 18 minuta i poslužite s povrćem.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345