Riba s rajčicom i krumpirom

Ukusan ručak za dvoje ljubitelja ribe.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g tanko narezanog krumpira
- 200g prepolovljenih cherry rajčica
- 3 žlice maslinovog ulja
- 2-4 riblja fileta (bijela riba)
- 2 žličice limunovog soka
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite krumpir i paradajz u lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Ravnomjerno pospite s pola ulja, malo soli i papra po želji.
Pecite rajčice i krumpir 15 do 20 minuta. Izvadite iz pećnice i stavite riblje filete. Pospite s preostalim uljem i limunovim sokom. Vratite u pećnicu i pecite još 10 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345