Sabljarka na žaru
 
    Ukusna riba s roštilja.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 1:20h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- sok od 2 limete
- 2 žlice vinskog octa
- 1/4 šalice maslinovog ulja
- 1 žličica soli
- 1/4 žličice papra
- 1/2 žličice bosiljka
- 2 fileta sabljarke
Priprema
Pomiješajte sok od limete, maslinovo ulje, ocat, sol, papar i bosiljak. Stavite ribu u zdjelu s umakom, prekrijte plastičnom folijom i pustite da stoji 1 sat.
Zagrijte roštilj dok ne bude jako vruć. Pecite ribu 5 do 7 minuta sa svake strane.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
- 
                Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
- 
                Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
- 
                Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
- 
                Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    