Tuna s umakom od češnjaka

Tuna s umakom od češnjaka

Tuna s umakom od češnjaka
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Brzo pripremljena ukusna riba!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 240 kcal / 1.004,16 kJ

Sastojci

  • 2 sitno sjeckana češnja češnjaka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 žlica balsamico octa
  • 1 / 4 čajne žličice soli
  • 1 / 8 žličice mljevenog crnog papra
  • 4 tuna odreska
  • 1 1 / 2 žličica nasjeckanog svježeg peršina ili bosiljka

Nutritivne vrijednosti

Kalorija 240
Ukupno masti 12g
Kolesterol 100mg
Natrij 240mg
Ukupno ugljikohidrata 0g
Proteini 33g

Priprema

Češnjak prepecite na 1 čajnoj žličici ulja 30 do 60 sekundi na vrlo slaboj vatri. Odmah dodajte ocat, polovicu soli i polovicu papra. Promiješajte i ugasite vatru.

Ribu pospite s preostalim paprom i solju. Zagrijte preostale 2 žličice ulja preko srednje topline. Ribu pecite 4 do 5 minuta sa svake strane.

Ribu poslužite s umakom od češnjaka posutu peršinom ili bosiljkom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti