Tuna u korici od sezama

Tuna je odličan izvor omega 3 masnih kiselina.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 odreska tune
- 8 žlica sezamovih sjemenki
- 2 žlice biljnog ulja
Priprema
Pomoću papirnatih ručnika uklonite suvišnu tekućinu iz tune. Na tanjur stavite sezamove sjemenke i tunu pritisnite na sjemenke sa svih strana.
U tavi zagrijte ulje i pecite tunu dok sjemenke ne poprime zlatno smeđu boju, oko 1 minutu sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
-
Jela od ribeTortilja od tune, avokada i zelene salate10 min12345
-
Jela od ribeTortilje od špinata i tune15 min12345
-
Jela od ribeTortilje od tune25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiKolač od čokolade s malinama1:15h12345
-
Jela od mesaSloženac od njoka, sira i špinata50 min12345
-
DesertiKolač od sira i maslaca od kikirikija45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni zapečeni krumpiri1:10h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
DesertiKolač od limuna i ricotta sira1:15h12345