Tuna u korici od sezama

Tuna u korici od sezama

Tuna u korici od sezama
  • Objavljeno: Petak, 01.07.2016.
  • Broj pregleda: 1.173
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tuna je odličan izvor omega 3 masnih kiselina.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 odreska tune
  • 8 žlica sezamovih sjemenki
  • 2 žlice biljnog ulja

Priprema

Pomoću papirnatih ručnika uklonite suvišnu tekućinu iz tune. Na tanjur stavite sezamove sjemenke i tunu pritisnite na sjemenke sa svih strana.

U tavi zagrijte ulje i pecite tunu dok sjemenke ne poprime zlatno smeđu boju, oko 1 minutu sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti