Začinjeni pečeni halibut
Neobična i ukusna riba.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 žličica đumbira
- 2 žlice maslinovog ulja
- sok od 1 limuna
- 4 filea halibuta
- 1 žličica smeđeg šećera
- 1 žličica soja umaka
- 1/3 šalice suhog bijelog vina
- 2 žlice nasjeckanog korijandra
Priprema
Zagrijte ulje u tavi, dodajte halibut, češnjak i đumbir. Pecite sa svake strane 1 do 2 minute. Dodajte smeđi šećer, limunov sok, vino i soja umak. Poklopite i kuhajte oko 5 minuta. Uklonite s vatre, dodajte korijandar i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHalibut s češnjakom i parmezanom30 min12345
-
Jela od ribeHalibut s maslacem i limunom45 min12345
-
Jela od ribeGrčki pečeni halibut30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti