Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka
 
    Šampinjoni su jako dobar izvor fosfora, kalija, bakra i selena.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 35 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslaca
- 2 nasjeckane glavice luka
- 250g nasjeckanih šampinjona
- 4 nasjeckana češnja češnjaka
- 250ml toplog mlijeka
- 2 žlice brašna
- 2 žlice nasjeckanog peršina
- sol
- papar
- 250g špageta
Priprema
Rastopite maslac u tavi. Dodajte luk i šampinjone i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minutu.
Ulijte mlijeko i dobro promiješajte. Dodajte peršin i dobro promiješajte. Posolite i popaprite po želji. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom i feta sirom40 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima, češnjakom i graškom40 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima i špinatom35 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima i brokulom35 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima i peršinom30 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    