Tjestenina s krem sirom

Ukusna tjestenina za 2 osobe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 žlice maslaca
- 1 nasjeckana glavica luka
- 6 šalica pilećeg temeljca
- 2 šalice tjestenine
- 1 šalica vrhnja za kuhanje
- 90ml krem sira
- papar
- sol
Priprema
U velikom loncu na srednje jakoj vatri rastopite maslac. Dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte temeljac i pustite da proključa, zatim dodajte tjesteninu. Smanjite vatru i kuhajte dok tjestenina ne upije gotovo svu tekućinu, oko 25 minuta.
Dodajte vrhnje za kuhanje, kuhajte na laganoj vatri 3 do 5 minuta. Dodajte parmezan i krem sir. Začinite solju i paprom po želji. Uklonite s vatre i pustite da odstoji 5 do 7 minuta prije serviranja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345