Tjestenina s limunom i rajčicama

Brzo i ukusno.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- korica i sok od 1 limuna
- 1 nasjeckana glavica luka
- 400g tjestenine
- 6 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 4 žličice peršina
- prstohvat šećera
- 500g nasjeckane rajčice
- 125g mozzarelle
- sol
- papar
Priprema
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Sok od limuna i koricu od limuna stavite u veliki ponac, dodajte luk, sol i papar. Ostavite da odstoji oko 10 minuta.
Pomiješajte tjesteninu s umakom od limuna, dodajte ostale sastojke, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s avokadom15 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s umakom od bundeve30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s artičokama i mozzarellom45 min12345
-
Jela od tjestenineZapečena tjestenina sa šampinjonima50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345