Tjestenina sa šparogama i vrhnjem
    Kremasti umak dodatno obogaćuju šparoge.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 45 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 
Sastojci
- 1 vezica šparoga
 - 142ml vrhnja za kuhanje
 - 2 češnja češnjaka
 - 50g parmezana
 - 250g tjestenine
 
Priprema
Kuhajte vrhnje i češnjak dok ne prokuhaju. Uklonite s topline i izvadite češnjak.
Kuhajte izrezane šparoge u kipućoj slanoj vodi oko 5 minuta dok ne omekšaju. Ocijedite i stavite u vrhnje zajedno s parmezanom. Dobro izmiješajte u blenderu.
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteninu i prelijte umakom.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
    
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
 - 
                Jela od tjestenineZdrava tjestenina Primavera30 min12345
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina s graškom i šparogama35 min12345
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina s artičokama i mozzarellom45 min12345
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina s karfiolom, kaparima i krušnim mrvicama35 min12345
 
Popularni recepti
- 
                Napitci
 - 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
 - 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
 - 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345