Tjestenina Venecija

Tjestenina Venecija

Tjestenina Venecija
  • Objavljeno: Utorak, 18.10.2016.
  • Broj pregleda: 782
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovu zdravu i ukusnu tjesteninu možete pripremiti za manje od 20 minuta.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 narezana crvena luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 200g kuhane tjestenine
  • 4 žličice balzamičnog octa
  • 2 žlice grožđica
  • 4 žličice ispranih kapara
  • 2 žlice prženih pinjola
  • 140 g špinata

Priprema

Pržite luk na malo maslinovog ulja, 10 minuta, dok ne postane staklast i mekan. Umiješajte ocat, grožđice, kapare i većinu pinjola, začinite, i pirjajte oko jedne minute. Umiješajte špinat uz dodatak malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu. Pomiješajte nadjev s tjesteninom i pospite preostalim pinjolima.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti