Francuska proljetna juha

Francuska proljetna juha

Francuska proljetna juha
  • Objavljeno: Petak, 07.06.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Juha puna proljetnog povrća.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/4 šalice maslaca
  • 450g nasjeckanog poriluka
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2l vode
  • 200g špinata
  • 3 nasjeckana krumpira
  • 2 nasjeckane mrkve
  • 1 svežanj nasjeckanih šparoga
  • 1/3 šalice riže
  • 1 žličica soli
  • 250ml kiselog vrhnja

Priprema

U velikom loncu rastopite maslac. Dodajte poriluk i luk i kuhajte dok ne omekšaju. Dodajte vodu, krumpir, šparoge, mrkvu i rižu. Posolite, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 30 minuta, dok povrće ne omekša.

Dodajte špinat, kiselo vrhnje, kuhajte oko 5 minuta i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti