Juha od češnjaka i peršina
    Češnjak ima moćno antioksidacijsko djelovanje.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 40 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 
Sastojci
- 500g očišćenog češnjaka
 - 0.5l vode
 - 3 krumpira
 - 2 nasjeckane glavice
 - sol
 - papar
 - 1 žlica maslinovog ulja
 
Priprema
Krumpir očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok krumpir ne omekša.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte oko 2 minute. Dodajte luk, peršin i češnjak u lonac s krumpirom i kuhajte oko 10 minuta. Smjesu izmiješajte pomoću štapnog miksera, posolite i popaprite po želji i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
    
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
 - 
                JuheKrem juha od pečene cikle i krumpira2:10h12345
 - 
                JuheKremasta juha od tikvica49 min12345
 - 
                JuheJuha od špinata i jogurta30 min12345
 - 
                JuheJuha od potočarke i aričoka20 min12345
 - 
                JuheJuha od krumpira i metvice30 min12345
 
Popularni recepti
- 
                Napitci
 - 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
 - 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
 - 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345