Juha od češnjaka i peršina

Češnjak ima moćno antioksidacijsko djelovanje.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g očišćenog češnjaka
- 0.5l vode
- 3 krumpira
- 2 nasjeckane glavice
- sol
- papar
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Krumpir očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok krumpir ne omekša.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte oko 2 minute. Dodajte luk, peršin i češnjak u lonac s krumpirom i kuhajte oko 10 minuta. Smjesu izmiješajte pomoću štapnog miksera, posolite i popaprite po želji i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheKrem juha od pečene cikle i krumpira2:10h12345
-
JuheKremasta juha od tikvica49 min12345
-
JuheJuha od špinata i jogurta30 min12345
-
JuheJuha od potočarke i aričoka20 min12345
-
JuheJuha od krumpira i metvice30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345