Kremasta juha od tikvica

Kremasta juha od tikvica

Kremasta juha od tikvica
  • Objavljeno: Utorak, 16.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tikvice su jako dobar izvor magnezija i kalija.
Vrijeme pripreme: 49 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 650g nasjeckanih tikvica
  • 3 nasjeckana krumpira
  • 1 glavica luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1l vode
  • sol
  • papar

Priprema

U loncu zagrijte ulje, dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte tikvice, poklopite i dinstajte oko 5 minuta.

Dodajte krumpir i vodu i kuhajte dok ne proključa. Dodajte sol i nastavite kuhati dok povrće ne omekša. Pomoću štapnog miksera smjesu dobro izmiješajte. Posolite i popaprite po želji, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti