Juha od poriluka i krumpira

Juha od poriluka i krumpira

Juha od poriluka i krumpira
  • Objavljeno: Utorak, 09.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i zasitna juha koja brzo vraća energiju.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 50g maslaca
  • 450g nasjeckanog krumpira
  • 1 nasjeckani luk
  • 450g bijelih dijelova poriluka
  • 850ml povrtnog temeljca
  • 142ml vrhnja za kuhanje
  • 125ml mlijeka

Priprema

Zagrijte maslac i dodajte krumpir, luk i poriluk. Promiješajte i dodajte sol i papar. Pokrijte i kuhajte na laganoj vatri 10 minuta.

Dodajte povrtni temeljac. Kada prokuha, kuhajte još 5 minuta. Umiješajte vrhnje i mlijeko.

Juhu dobro izmiješajte u blenderu i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti