Juha od rajčice i bosiljka

Brza i ukusna juha
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 1 glavica nasjeckanog luka
- 1 naribana mrkva
- 1 zgnječen češanj češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 limenka sjeckane rajčice
- 200ml povrtnog temeljca
- 2 žlice vrhnja
- sjeckani bosiljak
- 1 nasjeckani celer
Priprema
Kuhajte luk, mrkvu, celer i češnjak u maslinovom ulju, dok ne omekšaju. Dodajte rajčice i povrtni temeljac. Kuhajte oko 15 minuta.
Umiješajte vrhnje i bosiljak.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od rajčice i češnjaka30 min12345
-
JuheJuha od pečenih rajčica1 h12345
-
JuheJuha od kurkume, rajčice i crnog papra20 min12345
-
JuheToskanska juha Acquacotta1 h12345
-
Juhe
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345