Juha od škampa

Juha od škampa

Juha od škampa
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.179
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Juha od škampa za malo društvo.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 2,4 l ribljeg temeljca
  • 4 krumpira, narezanih na kockice
  • 1 velika mrkva, narezana
  • 1 veliki crveni luk, narezan
  • 3 režnja češnjaka, sitno narezana
  • 1 čajna žličica sjemenki gorušice, mljevenih
  • 1 čajna žličica granuliranog šećera
  • 6 svježih crvenih čili paprika, očišćenih i narezanih
  • 2 velike žlice Worcestershire umaka
  • 450 g velikih svježih škampa, očišćenih

Priprema

U velikom loncu dovedite temeljac do vrenja, zatim dodajte krumpir, mrkvu i luk te ostavite neka se sve pirja na 5 minuta.

Dodajte sve preostale sastojke osim kozica i ostavite neka se pirja na još 15 minuta. Dodajte kozice i neka se pirja na još 6 minuta.

Poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti