Povrtna juha

Povrtna juha

Povrtna juha
  • Objavljeno: Srijeda, 27.03.2019.
  • Broj pregleda: 2.658
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagana povrtna juha je savršeno predjelo za proljetne dane.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • luk
  • 2 mrkve
  • tikvica
  • 1/2 korijena celera
  • 2 stabljike celera
  • 50 g zelja
  • komad svježeg đumbira
  • 2 češnja češnjaka
  • morska sol
  • papar u zrnu

Priprema

  1. Povrće očistite i stavite u dublju posudu.
  2. U posudu ulijte dovoljno vode da pokrije sastojke, posolite i dodajte nekoliko zrna papra. Stavite kuhati.
  3. Kad zavrije smanjite temperaturu, te kuhajte pokriveno oko sat vremena.
  4. Kad je juha gotova izvadite povrće. Ako želite narežite mrkvu i vratite ju u juhu.
  5. Po želji u juhu ukuhajte rezance.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti