Talijanska juha od povrća

Talijanska juha od povrća

Talijanska juha od povrća
  • Objavljeno: Petak, 20.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna, zasitna i zdrava juha.
Vrijeme pripreme: 1:10h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 215 kcal / 899,56 kJ

Sastojci

  • 2 nasjeckana luka
  • 2 nasjeckane mrkve
  • 4 nasjeckane stabljike celera
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 žlice šećera
  • 4 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice pirea od rajčice
  • 2 lovorova lista
  • nekoliko grančica majčine dušice
  • 3 nasjeckane tikvice
  • 400g graha
  • 400g nasjeckane rajčice
  • 1.2 l povrtnog temeljca
  • 100g parmezana
  • 140g tjestenine

Priprema

Dinstajte luk, mrkvu i celer na ulju oko 20 minuta. Dodajte šećer, češnjak, pire od rajčice, bilje i tikvice. Kuhajte oko 5 minuta na srednje jakoj vatri.

Dodajte grah, rajčicu i temeljac. Kuhajte 20 minuta. Dodajte pola parmezana i tjesteninu. Kuhajte oko 8 minuta. Pospite preostalim parmezanom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti