Topli kruh
 
    Jednostavan i ukusan.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 2:30h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g brašna
- 2 žličice soli
- 7g suhog kvasca
- 3 žlice maslinovog ulja
- 300ml vode
Priprema
Pomiješajte brašno, sol i kvasac. Dodajte ulje i vodu, i dobro promiješajte. Ostavite da se diže 1 sat.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite tijesto u lim za pečenje i ostavite da se diže još 1 sat.
Zagrijte pećnicu na 220°C.
Kruh pecite oko 25 minuta.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
- 
                Kruh i pecivaMekani kruščići od jaja i sira30 min12345
- 
                Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345
- 
                Kruh i pecivaKruh od bundeve1:10h12345
- 
                Kruh i pecivaKruh od banane i badema1:30h12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    