Topli kruh od limuna
Ukusni slatki kruh!
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 125g maslaca
- 1 1 / 2 šalice šećera
- 1 veliki limun
- 2 jaja
- 1 1 / 2 šalica brašna s kvascem
- 1 / 2 šalice mlijeka
Priprema
Prethodno zagrijte pećnicu na 180 ° C. Namastite lim za pečenje.
Mikserom izmiješajte maslac, 1 šalicu šećera i koricu limuna. Dodajte jaja, jedno po jedno, miksajući nakon svakog.
Dodajte pola brašna i pola mlijeka u smjesu. Lagano promiješajte. Dodajte preostalo brašno i mlijeko. Smjesu stavite u lim za pečenje. Pecite 45 do 50 minuta.
Preostali šećer i 1 / 3 šalice soka od limuna pomiješajte. Prelijte preko vrućeg kruha. Ostavite da se hladi.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345
-
Kruh i pecivaMekani kruščići od jaja i sira30 min12345
-
Kruh i pecivaKruh od bundeve1:10h12345
-
Kruh i pecivaKruh od banane i badema1:30h12345
-
Kruh i pecivaBožićni kruh sa cimetom i grožđicama1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti