Topli kruh
Jednostavan i ukusan.
Vrijeme pripreme: 2:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g brašna
- 2 žličice soli
- 7g suhog kvasca
- 3 žlice maslinovog ulja
- 300ml vode
Priprema
Pomiješajte brašno, sol i kvasac. Dodajte ulje i vodu, i dobro promiješajte. Ostavite da se diže 1 sat.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite tijesto u lim za pečenje i ostavite da se diže još 1 sat.
Zagrijte pećnicu na 220°C.
Kruh pecite oko 25 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345
-
Kruh i pecivaMekani kruščići od jaja i sira30 min12345
-
Kruh i pecivaKruh od bundeve1:10h12345
-
Kruh i pecivaKruh od banane i badema1:30h12345
-
Kruh i pecivaBožićni kruh sa cimetom i grožđicama1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti