Ražnjići od piletine i grožđa

Grožđe je jako dobar izvor vitamina C i K.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica soka od limuna
- 1/2 žličice limunove korice
- 2 naribana češnja češnjaka
- 1 žličica kumina
- 1/2 žličice soli
- 500g pilećih prsa
- 1.5 šalica grožđa
Priprema
Piletinu nasjeckajte na kockice srednje veličine. Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte piletinu. Pokrijte plastičnom folijom i pustite da stoji oko 20 minuta u hladnjaku.
Na štapiće za ražnjiće naizmjenice slažite piletinu i bobice grožđa. Zagrijte roštilj i pecite ražnjiće 3 do 4 minute sa svake strane.
Ovi ražnjići će se odlično slagati uz šarenu salatu od avokada i rajčice!
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
RoštiljEgzotični ražnjići od šunke i ananasa25 min12345
-
RoštiljGrčki shish kebab45 min12345
-
RoštiljŠareni ljetni ražnjići50 min12345
-
RoštiljPileći ražnjići u umaku od špinata45 min12345
-
RoštiljPileći ražnjići s ananasom i povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345