Salata od rabarbare, đumbira i gorgonzole
Odlična kao prilog, glavno jelo ili međuobrok.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 šalice nasjeckane rabarbare
- 2 šalice nasjeckanog špinata
- 2 žlice vode
- 1/4 žličice đumbira
- 1 žličica smeđeg šećera
- 5 žlica bijelog vinskog octa
- 1/2 šalice gorgonzole
- 3 žlice maslinovog ulja
Priprema
U lonac stavite đumbir, šećer, rabarbaru i vodu. Kuhajte na laganoj vatri i kada proključa kuhajte oko 5 minuta.
Zgnječite gorgonzolu i pomiješajte s octom. Dodajte maslinovo ulje i dobro promiješajte. Stavite špinat u zdjelu s gorgonzolom, dodajte rabarbaru i dobro promiješajte.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
SalateSalata od bulgura i celera30 min12345
-
SalateKremasta salata od brokule15 min12345
-
SalateSlojevita salata u staklenci40 min12345
-
SalateSalata od smokava i ovčjeg sira30 min12345
-
SalateSalata od lubenice, feta sira i oraha5 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti