Salata od rabarbare, đumbira i gorgonzole

Salata od rabarbare, đumbira i gorgonzole

Salata od rabarbare, đumbira i gorgonzole
  • Objavljeno: Srijeda, 18.06.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odlična kao prilog, glavno jelo ili međuobrok.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 šalice nasjeckane rabarbare
  • 2 šalice nasjeckanog špinata
  • 2 žlice vode
  • 1/4 žličice đumbira
  • 1 žličica smeđeg šećera
  • 5 žlica bijelog vinskog octa
  • 1/2 šalice gorgonzole
  • 3 žlice maslinovog ulja

Priprema

U lonac stavite đumbir, šećer, rabarbaru i vodu. Kuhajte na laganoj vatri i kada proključa kuhajte oko 5 minuta.

Zgnječite gorgonzolu i pomiješajte s octom. Dodajte maslinovo ulje i dobro promiješajte. Stavite špinat u zdjelu s gorgonzolom, dodajte rabarbaru i dobro promiješajte.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti