Zapečeni losos sa salatom

Zapečeni losos sa salatom

Zapečeni losos sa salatom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.08.2017.
  • Broj pregleda: 711
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Azijska salata koja će vas oduševiti svojim okusima!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice umaka od soje
  • 1 nasjeckani komad đumbira
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 žlice nasjeckanog mladog luka
  • 1 žlica sezama
  • 1/4 šalice biljnog ulja
  • 3 žlice bijelog octa
  • 2 žlice meda
  • 1 žlica sezamovog ulja
  • sol
  • papar
  • 4 komada lososa
  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 380 g miješane zelene salate
  • 1 šalica nasjeckane mrkve

Priprema

Pomiješajte umak od soje, đumbir, češnjak, mladi luk, sjemenke sezama, biljno ulje, ocat, med i sezamovo ulje.

Začinite losos i pecite ga 4 minute na svakoj strani.

Pomiješajte mrkvu i salatu s preljevom od đumbira i sezama. Poslužite uz losos.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti