Batat s ružmarinom i gljivama
 
    Ukusan i jednostavan recept!
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 25 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 batata
- 1 žlica maslinovog ulja
- 200g narezanih šampinjona
- 1 žličica nasjeckanog svježeg ružmarina
- 2 žlice naribanog parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Batat ubodite vilicom nekoliko puta i stavite u mikrovalnu na 10 minuta.
U međuvremenu, zagrijte ulje u tavi, dodajte gljive i ružmarin i dinstajte dok gljive ne omekšaju.
Stavite krumpir u pećnicu i pecite 15 minuta dok kora ne postane hrskava. Zarežite krumpir po dužini i stavite gljive. Pospite parmezanom i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
- 
                Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni30 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    