Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve

Ovo ukusno jelo možete poslužiti uz svježe povrće ili topli prepečeni kruh.
Izvor slike: Depositphotos
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400 g cannellini graha
- 400 g slanutka
- sok od 2 limuna
- 2 usitnjena češnja češnjaka
- 2 žličice kumina
- 100 ml grčkog jogurta
- sjemenke bundeve
Priprema
- Jednostavno stavite sve sastojke, osim sjemenki bundeve, u blender i miksajte dok se smjesa ne ujednači.
- Pospite dip sjemenkama bundeve i poslužite uz štapiće celera ili topli prepečenac.
- Dip možete čuvati u hladnjaku do 3 dana.
Vezani sadržaj:
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaUmak od bijelog graha15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHumus od bundeve10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHumus od kikirikija10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHumus s rajčicom10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od graha30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345