Jaja s gljivama

Jaja s gljivama

Jaja s gljivama
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 11.623
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ako želite, možete ovom jelu dodati i grah
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 218 kcal / 912,11 kJ

Sastojci

Sastojci

  • 500g krumpira na kockice
  • 2 narezana luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 žličica sušenog origana
  • 200g malih gljiva
  • 4 jaja

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti po osobi:

218 kalorija
11g proteina
22 g ugljikohidrata
10 g masti
2g zasićenih masnoća
2g vlakana
1g šećera
0.24g soli

Priprema

1. Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite krumpir i luk u veliku vatrostalnu zdjelu, pospite uljem, origanom, a zatim sve zajedno dobro promiješajte. Pecite 15 min, dodajte gljive, a zatim pecite još 10 min dok se krumpir ne omekša.

2. Napravite četiri praznine u povrću i stavite jaje u svaki prostor. Vratite u pećnicu na 3-4 min ili dok se jaja dobro ne skuhaju.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti