Kajgana od jabuka i komorača

Kajgana od jabuka i komorača

Kajgana od jabuka i komorača
  • Objavljeno: Utorak, 03.11.2015.
  • Broj pregleda: 322
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobična kombinacija okusa koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslaca
  • 1 nasjeckana jabuka
  • 1 nasjeckani korijen komorača
  • 2 jaja
  • 1/2 šalice mlijeka

Priprema

Rastopite maslaca u tavi. Dodajte komorač i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte jabuku i dinstajte oko 5 minuta. U međuvremenu pomiješajte jaja, mlijeko, sol i papar. Dodajte jaja u tavu i dinstajte oko 5 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti